۱۳۹۲ آبان ۵, یکشنبه

چند سخن دوستانه با خانم نعیمه اشراقی !

26مهرماه 1392 . ه . ش 

با سلام،

چندیست  در صدر اخبار هستید و توجه منفی‌ زیادی به سمتِ شماست، احتمالا باز هم از این قضیه دلگیر و یا شاید حتا متعجب باشید.

نعیمه بانو، از دورو بریهایِ خودتان که بگذرید ... نام پدر بزرگ شما برایِ اکثر ایرانیان به جز بدبختی  و ذلّت یاد آور مورد دیگری نیست...اگر تردید دارید چرا، در اینترنت ایران قبل از انقلاب را جستجو کنید تا ببینید تمام تلاش ها، تحول و مسیری که از زمان رضا شاه بزرگ آغاز شده بود و بعد توسط شاه فقید ادامه یافت چطور با آمدن پدر بزرگ شما، نابود شد ، نسلی که در حال تربیت بود ۶ ماهه بیرون کشیدند و تمام اعتبار و سرمایه ایران را نیز به همراهش از بین بردند

با آمدن پدر بزرگ شما، طوفانی از حوادث نابود کننده یکی‌ پس از دیگری ایران را فرا گرفت و هر کدام از شیر مردان ایران چه در خارج چه  در داخل کشور که خواست تلاشی برایِ ایران انجام دهد  به بدترین نحوی او را کشتند و سلاخی کردند، باقی مردان این سرزمین نیز در همان جنگ اجتناب پذیر از بین رفتند...و نسلی که امروز تربیت یافته انقلاب اسلامی پدر بزرگ  شماست, گم شده در میان باور‌هایِ ضدّ و نقیض و بی‌ رمق  زیر فشار شرایط طاقت فرسایِ ایران امروز.

نعیمه بانو، میدانم شما تقصیری ندارید و تمام این را از آن جهت گفتم که تمام درد و عمق این زخم دیرینه‌ مردم را حس کنید و دلیل این بار نفرتی که ناخودآگاه متوجه شماست را بدانید.


نعیمه بانو از دیگر پست‌هایِ صفحه فیس بوکی شما(که متاسف شدم آن را از بین بردید) ، عکس‌هایِ دختر شما  و مصاحبه دیگر اعضایِ خانواده شما با نشریات احساس می‌کنم خودتان نیز با شرایط ایران امروز موافق نیستید.

نعیمه بانو، آینده با گذشته میتواند برابر نباشد. اگر از این بار منفی‌ که امروز متوجه شماست، اگر از شرایط امروز مردم ناراحت هستید، برایشان کاری انجام دهید. تلاش کنید کمی‌ از این فشار سیستمِ ایجاد شده توسط پدر بزرگ شما بر مردم کم شود، تنها در آن صورت است که از بار منفی‌ متوجه شما کاسته خواهد شد،  شما یک زن هستید و احتمالا اولین (شاید تنها ترین) موردی که آن را به خوبی‌ حس کرده اید همین حجاب اجباریست برایِ برداشته شدنش عملا کاری انجام دهید، مطمئناً شما به کمک دیگر اعضایِ خانواده خواهید توانست قدم بزرگی‌ در این راه بردارید.


در پایان چندین عکس خدمت شما برایِ حس کردن تفاوت بین ایران قبل و بعد از انقلاب 


اینجا ایران سال ۱۳۴۹ است، حتا ما مدارس قاطی داشتیم،


و نتیجه نسلی که از کودکی با جنس مخالف بزرگ شده بود، جنس مخالف و ارتباط سالم با او برایش  یک تابو نبود، عادی و بسیار معمولی‌ بود، میتوانید از دخترتان  که در کاناداست این مورد  را بپرسید.البته منظورم از این عکس ایجاد مدارس  قاطی به دست شما نیستبلکه اشتباه بودن فرضیه جدا سازی زن و مرد و حجاب و مصونیت و این صحبت هاست.
عکسی‌ از دانشجویان دهه ۵۰ (به سادگی‌ موها، چهره‌ها و راحت بودنشان نگاه کنید)



دختران آموزشگاه عالی‌ آبادان را نگاه کنید، چهره‌هایِ شادشان را ببینید. ایران شاد بود آن زمان ( دهه ۴۰)


زنان راحت و آزاد می‌توانستند ورزش کنند


و شادمانه برایِ ایران افتخار بیافرینند



و اما
 آنچه که انقلاب ((شورش و غصب)) اسلامی بر سر زنان ایران آورد:




دختر بچه ایرانی آماده است دیگران را بکشد !
به چهره غم زده ‌اش نگاه کنید 



پدران و همسرانی که به جبهه رفتند 


و دیگر باز نگشتند 

مادرانی که داغ دیدند

و همسرانی‌هایی‌ که زیر خاک رفتند.


انقلابی که به جز فقر و گریه و کشتار حاصلی برایِ ایران نداشت


فقر و فشاری  که خشونت را به امن‌ترین رکن جامعه سوق داد

سیستمی‌ که خرافات و رفتار‌هایِ جنون آمیز را تشویق می‌کند




و از آن سوئِ فشار و رفتاری غیر انسانی‌ با جامعه


گویی ایرانیان را در خانه خودشان به اسارت گرفته اند



حتا اگر با تمام سختی‌ها و محدودیت‌ها به موفقیتی دست یابند باز هم همین سیستم جلویشان می‌‌ایستد.

ایران جهنم شده است، 
تا به آن حد که عده‌ای با کودکانشان بر تخته پاره‌هایی‌ مینشینند بلکه این عمر کوتاه را بتوانند اندکی‌ زندگی‌ کنند


حتا با پذیرش ریسک از دست دادن جان عزیزانشان



ما بار‌ها تلاش کردیم بگوییم  حاصل انقلاب اسلامی جمهوری جنون و جهل و جنایت است ...، اما فقط ....داغ دیدیم ... بهترین نخبه‌هایمان زیر خاک رفتند




به زیبارویانمان  بارها بی‌ رحمانه  تجاوز شد، به قتل رسیدند و مادران نگون بختی  که جرات نداشتند دم زنند



و ..... حکایت درد ها  بی‌ پایان است...



نعیمه خانم، بدانید نام خمینی یاد آور تمام این رنج هاست..اگر وجدانی هست ... بخاطر آورید .. آینده میتواند با گذشته متفاوت باشد.



به اشتراک بگذارید:(کدنویسی این ابزارک)

Balatarin :: Donbaleh :: Azadegi :: Risheha :: Cloob :: Oyax :: Yahoo Buzz :: Reddit :: Digg :: Delicious :: Stumbleupon :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Email To: :: Subscribe to Feed